Mukaan Toimintaan

Mukaan partioon ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset lapset ja sitä vanhemmat. Yläikärajaa ei ole ja partioon voi mainiosti liittyä myös aikuisena.

Partio on monipuolinen harrastus, jossa kaikki pääsevät tekemään itse. Partio on täynnä uusia kavereita, naurua, seikkailua, yhdessä tekemistä, luonnossa liikkumista sekä unohtumattomia elämyksiä. Harrastus on avoin kaikille kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta. Partiotoiminnalle keskeistä ovat viikoittaiset kokoontumiset oman ryhmän kanssa sekä viikonloppuretket, erilaiset tapahtumat ja pidemmät leirit.

Haluaako lapsesi partioon?

Partiotoiminnasta kiinnostuneet lapset ja nuoret (7-14 vuotiaat) voi ilmoittaa jonoon jättämällä yhteystiedot jäsenlomakkeen kautta. Tällä hetkellä kaikki toimintaryhmät ovat täynnä. Ilmoittautumalla jonoon saat tiedon, kun perustamme uusia ryhmiä tai nykyisistä ryhmistä vapautuu paikkoja.

Aikuinen, lähde mukaan!

Tällä hetkellä Heka kaipaa joukkoonsa uusia aikuisia mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoimintaa. Kun uusia aikuisia saadaan mukaan, voidaan perustaa myös uusia toimintaryhmiä.

Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuiselle monipuolisen harrastuksen, joka toimii hyvänä vastapainona työelämälle. Partiossa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, hyödyntämään omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta. Voit tulla mukaan viikoittaiseen toimintaan tai osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukaan voi tulla esimerkiksi leireille, retkille sekä erilaisiin tapahtumiin. Mitään ennakkotietoja ei tarvita, innostus ja halu toimia yhdessä lasten ja nuorten kanssa riittää.

Partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset voivat olla yhteydessä suoraan lippukuntaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen heka.partio (a) gmail.com