Mukaan Toimintaan

Mukaan partioon ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset lapset ja sitä vanhemmat. Perhepartioon ovat tervetulleita myös 3-6 vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Yläikärajaa ei ole ja partioon voi mainiosti liittyä myös aikuisena.

Partio on monipuolinen harrastus, jossa kaikki pääsevät tekemään itse. Partio on täynnä uusia kavereita, naurua, seikkailua, yhdessä tekemistä, luonnossa liikkumista sekä unohtumattomia elämyksiä. Harrastus on avoin kaikille kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta. Partiotoiminnalle keskeistä ovat viikoittaiset kokoontumiset oman ryhmän kanssa sekä viikonloppuretket, erilaiset tapahtumat ja pidemmät leirit.

Mukaan partioon?

Partiotoiminnasta kiinnostuneet lapset ja nuoret (7-14 vuotiaat) voi ilmoittaa jonoon jättämällä yhteystiedot jäsenlomakkeen kautta. Alla tietoa ryhmien tilanteesta:

Tarpojaryhmä Tupsuhirvet ottaa mielellään mukaan toimintaan lisää 2005 syntyneitä nuoria

Sudenpentulauma Oraviin mahtuu mukaa uusia 2009 ja 2010 syntyneitä lapsia

Muut toimintaryhmät ovat toistaiseksi täynnä. Jäsenlomake kannattaa kuitenkin käydä täyttämässä, jos partiotoiminta kiinnostaa. Näin voimme olla suoraan yhteydessä, jos ryhmistä vapautuu paikkoja tai uusia ryhmiä perustetaan.

Lisäksi olemme parhaillaan perustamassa uutta sudenpentulaumaa 2011 ja 2012 syntyneille lapsille. Tähän ryhmään on tällä hetkellä paljon jonoa ja toistaiseksi tiedotamme ryhmän tilanteesta ainoastaan jo jonossa oleville.

Perhepartiotoiminnasta kiinnostuneet perheet voivat olla suoraan yhteydessä perhepartio-ohjaaja Anuun ( anu.kaariainen (at) partio.fi ).

Aikuinen, lähde mukaan!

Tällä hetkellä Heka kaipaa joukkoonsa uusia aikuisia mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoimintaa. Kun uusia aikuisia saadaan mukaan, voidaan perustaa myös uusia toimintaryhmiä.

Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuiselle monipuolisen harrastuksen, joka toimii hyvänä vastapainona työelämälle. Partiossa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, hyödyntämään omaa osaamistasi sekä oppimaan uutta. Voit tulla mukaan viikoittaiseen toimintaan tai osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukaan voi tulla esimerkiksi leireille, retkille sekä erilaisiin tapahtumiin. Mitään ennakkotietoja ei tarvita, innostus ja halu toimia yhdessä lasten ja nuorten kanssa riittää.

Partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset voivat olla yhteydessä suoraan lippukuntaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen heka.partio (a) gmail.com