Hekan kevät

Ryhmätoiminta on taas pyörähtänyt käyntiin tauon jälkeen ja kaikkien ryhmien toiminta jatkuu normaalisti. Kevään aikana on luvassa monia erilaisia tapahtumia. Kaikki ryhmät tekevät kevään aikana omia retkiä. Myöhemmin keväällä sudenpennut pääsevät seikkailemaan Supersupe-tapahtumaan. Seikkailijat ja tarpojat taas pääsevät testaamaan taitojaan Törmä-partiotaitokilpailuihin.

Tämän partiovuoden ehdoton kohokohta on heinäkuussa järjestettävä suurleiri Roihu. Roihu on Suomen Partiolaisten seitsemäs suurleiri, joka kerää Evon leirialueelle yli 15000 partiolaista Suomesta ja maailmalta. Heka osallistuu leirille huikealla 20 hengen joukolla.

maxresdefault

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s