Syksy on kohta täällä – Partio voi alkaa!

Kesälomat ovat ihan pian ohi ja arki alkaa – ja pian myös partio! Kaikki Hekan viime vuoden ryhmät jatkavat toimintaansa, osassa hieman muutetaan kokoonpanoja uuteen ikäkauteen siirryttäessä.

Sudenpenturyhmiä toimii kaksi, viime keväänä aloittaneet Ilvekset ja aivan upouusi ryhmä, johon olemme jonosta ottaneet 10 sudenpentuikäistä lasta. Olemme ottaneet uusiin partioperheisiin yhteyttä sähköpostilla.

Seikkailijaryhmiä on niin ikään kaksi, pidempään jo ”seikkaileet” Lumikot ja viime keväänä uuteen ikäkauteen siirtyneet Karhut.

Viime kauden Mursut siirtyvät tarpojiksi ja saavat enemmän vastuuta omasta toiminnastaan. Samoajaosasto kasvaa, kun neljä tarpojaa on saatu kasvatettua seuraavaan ikävaiheeseen. He myös aloittavat johtamistehtävissä lippukunnassa.

Kaikkia kokousaikoja ei vielä ole vahvistettu, mutta johtajat ovat omien ryhmiensä lapsiin yhteydessä mahdollisimman pian. Julkaisemme ajat myös täällä, kun ne ovat selvillä.

Ja aikuinen, jos juuri SINÄ haluat mukaan partioon, niin kerro se meille rohkeasti! Mukaan voi tulla joka viikko tai silloin kun itselle sopii. Annamme toiminnalle palkitsevuus-, yllättävyys- ja hauskuustakuun! Laita sähköposti heka.partio (a) gmail.com, niin katsotaan millainen toiminta kiinnostaisi sua eniten.

19264612_1078266305606616_7034158341081579044_o