Syksyn ryhmätilanne Hekassa

Syksy on saapunut ja koulut aloitettu, on siis myös aika käynnistää uusi partiokausi. Hekassa toiminta käynnistyy tämän viikon aikana. Kokoukset pidetään toistaiseksi normaalisti korona-ohjeistuksia noudattaen. Seuraamme kuitenkin tilanteen kehittymistä jatkuvasti.

Partiotoiminta vaikuttaa edelleen kiinnostavan alueella ja uusia partiolaisia olisi tulossa enemmän kun voimme tällä hetkellä ottaa mukaan. Tänä syksynä emme valitettavasti voi johtajaresurssien puutteen vuoksi perustaa uutta ryhmää. Pyrimme kuitenkin täyttämään olemassa olevia ryhmiä mahdollisuuksien mukaan.

Muista partiotoimintaa alueella tarjoavista lippukunnista Tammisalon Metsänkävijät ja Laajasalon Siniset ottavat uusia jäseniä mukaan toimintaa.

Ryhmien tilanne tällä hetkellä:

Pandat (2012 ja 2011 syntyneet) – TÄYNNÄ

Haisunäädät (2011 ja 2010 syntyneet) – TÄYNNÄ

Kotkat (2010 ja 2009 syntyneet) – TÄYNNÄ

Ilvekset (2009 ja 2008 syntyneet) – Tilaa (2 paikkaa)

Tarpojat (2007 ja 2006 syntyneet) – Tilaa

Jos lapsellesi sopivasta ryhmästä löytyy tilaa, käykää ensin täyttämässä jäsenhakemus tämän linkin kautta. Ryhmän johtajat ovat teihin sitten yhteydessä toiminnan aloittamisesta. Huomioittehan, että jäsenhakemukseen tulee ensin täyttää huoltajan tiedot, jonka jälkeen tehdään hakemus lapsen tiedoilla!

Perhepartioryhmä HelmipöllötTÄYNNÄ
Tästä ryhmästä kiinnostuneet perheet voivat olla suoraan yhteydessä perhepartio-ohjaaja Anuun (anu.kaariainen (at) partio.fi)

Partiotoiminnasta kiinnostuneita nuoria (yli 15 vuotiaat) ja aikuisia otamme mielellämme mukaan toimintaan mihin aikaan toimintakautta tahansa. Ota suoraan yhteyttä osoitteeseen heka.partio (at) gmail.com ja katsotaan yhdessä mitä JUURI SINÄ haluaisit tehdä partiossa.

Johtajat ovat yhteydessä vanhoihin jäseniin toiminnan aloituksesta.

Mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

retkellä_EevaHelle-31

Kuva: Suomen Partiolaiset / Eeva Helle